Over ons

In 1994 is Autobedrijf J&F in Ridderkerk opgericht met als doel het repareren en onderhouden van auto’s. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige BOVAG autobedrijf voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en een uitstekende service voor reparatie, onderhoud en APK keuring voor alle merken auto’s. Wij proberen u een zo goed mogelijke service en garantie te verlenen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbaar en deskundig adres voor elke autobezitter.Het leveren van kwaliteit en een optimale service staat bij ons hoog in het vaandel, dit zorgt ervoor dat onze klantenkring steeds blijft groeien.

Voor betrouwbare gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres, deze kunt u bezichtigen in onze riante showroom. Ons bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en Nationale Auto Pas, u koopt bij ons dus altijd vertrouwd. Wanneer u op de button occasions klikt, treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto’s.

Mocht u na het bezoeken van onze site een keer langs willen komen dan bent u van harte welkom. Voor de openingstijden kunt u hierboven op de button klikken. Buiten deze werktijden om kunt natuurlijk ook altijd telefonisch een afspraak maken en verdere toelichting krijgen over de auto die u op het oog heeft.

* Naast de BOVAG Pechhulp, BOVAG Garantie en Bovag Vakantiecheck biedt Autobedrijf J&F nu ook de BOVAG Autoverzekering aan.

* Ook voor onderhoud/APK  van alle soorten bedrijfsauto’s en Campers bent u van harte welkom in onze werkplaats.

Top