APK Vervaldatum

De RDW registreert APK-data, technische en andere gegevens van voertuigen. Op de webiste van de RDW kunt u – door het invoeren van uw kenteken in de gele ‘kentekenplaat’ onder aan de pagina – de gegevens van voertuigen met een Nederlands kenteken opvragen. Van alle beschikbare voertuiggegevens kunt u lezen wat de betekenis is. Hiervoor klikt u op de informatiebutton (vakje met i) ernaast.

APK vervaldatum

Via deze pagina van de  RDW kunt u nagaan wanneer uw auto weer gekeurd moet zijn. Klik voor meer informatie op de RDW logo hieronder, daarmee verlaat u onze website en komt u op de zoekmachine van de RDW. Kijk hier wanneer de APK van uw voertuig verloopt en keer vervolgens terug op onze website. Als merkonafhankelijke Bovag-autobedrijf  kunnen wij met het uitvoeren van de periodieke APK keuring u uitstekend van dienst zijn.

rdw

Autobedrijf J&F is door de RDW erkend als APK-keuringsstation. Bel,informeer of maak online tijdig een afspraak, u kunt uiteraard ook tijdens de openingstijden langskomen zonder afspraak, zodat uw auto nog tijdig gekeurd kan worden.

Vergeet uw APK niet !

Ontvang een APK herinnering per e-mail.
Laat ons u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (€ 90,-) voor een te late APK-keuring. Klik nu op de onderstaande banner en meld je aan.

APK TIP: Iedere auto mag twee maanden van te voren gekeurd worden met behoud van de gemelde apk datum.

Voertuiggegevens online raadplegen

 

Top