Bovag-Vakantiecheck

Voor vertrek, vakantiecheck! Voor maar €19,50

Het is het schrikbeeld van iedere vakantieganger: pech onderweg terwijl u met de auto op weg bent naar uw vakantiebestemming. Daar staat u, op de vluchtstrook langs een drukke weg in de brandende zon. Huilende kinderen. En hoe legt u uit in een vreemde taal dat er een rood lampje brandt op het dashboard?

Ieder jaar weer gaan miljoenen Nederlanders met de auto op vakantie. Vaak een lange rit: nog altijd zijn landen als Frankrijk, Spanje en Italië favoriet voor een paar weekjes zomervakantie. En dan ben je al gauw 1500 kilometer onderweg. Maar wat is er leuker dan lekker kamperen, met je eigen tent, vouwwagen of caravan, in een lekker warm land? En met de vrijheid van je eigen auto? Eigenlijk begint de vakantie al op het moment dat je thuis instapt. Maar zorg wel voor een goed onderhouden auto die is voorbereid op de reis. Daarom: voor vertrek, vakantiecheck!

Zwaar

Voor uw auto is de vakantierit een extra zware belasting. Ga maar na: het hele gezin gaat mee, inclusief alle bagage, caravan aan de trekhaak en als het tegenzit ook nog een paar fietsen op het dak. Niet alleen de motor moet maximaal presteren om door bergachtig gebied de vaart erin te houden: ook de banden, de remmen en vooral de motorkoeling hebben het zwaar. Alleen een goed onderhouden auto, in optimale conditie, kan dat aan. Laat daarom voor uw vakantie uw auto op juist die zaken door Autobedrijf J&F controleren. Het kost niet veel tijd en maakt dat u met een veilig gevoel kunt vertrekken.

APK

Maar… is een geldige apk niet voldoende garantie voor een zorgeloze reis? Het antwoord op deze vraag is simpel: nee, een apk is een momentopname en voornamelijk gericht op essentiële, verkeersveilige punten. De vakantiecheck richt zich juist op die onderdelen van de auto die tegen de extra zware belasting moeten kunnen. Na de controle weet de monteur precies of uw auto klaar is voor de lange reis en of er eventueel nog reparaties nodig zijn. En dat geeft natuurlijk een goed gevoel!

Top